Til hovedinnhold

– iPhone 6 kommer i september

I to ulike skjermstørrelser, hevder kilder.

Ovalpicture.com / Joseph Farahi

Det har vært mange spekulasjoner rundt Apples kommende iPhone 6-modell, og ikke minst har det vært spekulert mye i når telefonen vil bli lansert. Analytikeren Abhey Lamba i Mizuho Securites uttalte for eksempel nylig til nettstedet Streetinsider.com at iPhone 6 kan komme tidligere enn ventet – kanskje allerede i juli.

Nå hevder imidlertid nettstedet Nikkei Asian Review at telefonen ikke vil komme før i september. Da samsvarer det mer med tidspunktet Apple tradisjonelt har lansert nye telefoner på. iPhone 5S ble for eksempel også lansert i september.

I gang med å produsere komponenter

Nikkei Asian Review skriver at de har kilder som forteller at Sharps Kameyama-fabrikk og Japan Displays Mobara-fabrikk vil starte masseproduksjon av skjermer til iPhone 6 i april-juni. LG Electronics vil også levere skjermer til Apple. Produsenter av andre komponenter, som fingeravtrykkslesere, skal allerede være igang med produksjonen.

Det ventes at Apple kommer til å øke skjermstørrelsen på den nye modellen, og ryktene skal også ha det til at det vil komme to modeller. Nettstedet Macotakara har tidligere truffet veldig godt med sine iPhone-rykter, og ifølge dem har en pålitelig kilde bekreftet at Apple vil komme med nye iPhone-modeller i størrelsene 4,7 og 5,7 tommer.

Vårt søsternettsted Amobil.no har oppsummert alle iPhone 6-ryktene her »

(Nikkei Asian Review, Macotakara, Streetinsider.com)

Mer om
annonse