Til hovedinnhold

Denne gir deg fjellstø GoPro-video under tøffe forhold

GoPro lanserer stabiliseringsgrepet Karma Grip i Norge.

GoPro

Effektiv stabilisering er som kjent en forutsetning for video av god kvalitet når man filmer under forhold med mye bevegelse, og nå har actionkamerakongen selv lansert et nytt stykke stabiliseringstilbehør. I en pressemelding drar GoPro nemlig sløret av sin Karma Grip.

Karma Grip er et håndholdt stabiliseringsgrep som altså er produsert av GoPro selv. Grepet vil være tilgjengelig i Norge den 16. desember og har en pris på 3199 kroner.

Fjernstyring via håndtaket

Karma Grip er laget for GoPro-kameraene Hero4 og Hero5 og lar brukerne blant annet skru kameraet på og av, styre opptak og merke nøkkeløyeblikk ved hjelp av fire knapper som befinner seg på selve håndtaket.

GoPro

Produktet er også utstyrt med muligheten til å justere fly-vinkel og har en lås-og-slipp egenskap som skal gjøre det enkelt å fange høykvalitetsvideo uansett vinkel. Grepet kan enten holdes i hånden eller festes til annet tilbehør levert av GoPro, slik som for eksempel brystselen Chest Harness.

USB Type-C

Grepet kommer med det såkalte Mounting Ring-tilbehøret for å muliggjøre montering på annet tilbehør. Selve håndtaket lades opp via USB Type-C og har ifølge GoPro en batteritid på 1 time og 45 minutter.

Håndtaket har dimensjoner på 20,5 x 4,3 x 4,3 cm, og vekten ligger på 244,6 gram. Selve stabilisatoren har på sin side dimensjoner på 14,9 x 10,9 x 8,3 cm, med en vekt på 242 gram. Med i pakken følger det ellers en håndleddsreim og en «værsikker» oppbevaringsboks. Mer informasjon finner du hos GoPro, og under kan du se en reklamevideo for det nye grepet.

Få mer ut av actionkameraet ditt: Dette er GoPro-tilbehøret vi anbefaler»

annonse