Fjernstyr TV-opptakene fra nettbrettet og mobilen

Canal Digital har oppdatert TV-guide-appen for iPhone og iPad.

Canal Digital har lenge hatt en TV-guide-app til iPhone og iPad, men denne har ikke hatt så mange muligheter utover å gi informasjon om hvilke TV-programmer som går når. Konkurrenter som Altibox har lenge hatt mulighet for å starte opptak direkte fra sin TV-guide-app, men denne funksjonen har manglet i Canal Digitals alternativ.

Nå melder imidlertid Canal Digital at de har oppdatert sin TV-guide-app med ny funksjonalitet slik at det er mulig å starte opptak direkte fra programguiden – fra hvor som helst i verden. Du starter et opptak ved å trykke programmet du vil ta opp og trykke "Rec". Hvis det er en TV-serie vil du kunne velge serieopptak – det vil si at alle programmene i serien tas opp.

Appen fungerer kun for de som har parabol og den nye opptaksdekoderen fra ADB.

Av andre nyheter nevnes også mulighet for å se liste over planlagte opptak, sette opp favorittkanaler, samt at alle kanalene som er i abonnementet ditt automatisk vises når du er logget på med brukernavn og passord.

Ingen Android-versjon

Foreløpig finnes det ingen Android-versjon av appen.

– Det kommer ingen egen app til de med Android nå, men de har allikevel mulighet til å styre opptak via mobil, sier informasjonsdirektør Kenneth Tjønndal Pettersen til Amobil.

Han forteller at for å starte fjernopptak på andre enheter enn iOS-enheter må man logge seg inn på adressen fjernopptak.canaldigital.no.

Les også om Windows Phone-appen for TV-serietilhengere, Televisionary.

Les også
TV Overalt-appen klar for Android
Les også
Altibox med direktesendt TV på iPhone
Les også
Styr tv-mottakeren fra mobilen
Mer om
annonse