Til hovedinnhold

Dette er også verdens største 4K OLED-TV

Panasonic viser frem en imponerende modell.

Niklas Plikk, Hardware.no

Hardware/Las Vegas: I går viste Sony frem produktet vi alle hadde håpet skulle komme – en TV med OLED-panel og 4K-oppløsning. Ettersom Sony hadde den siste pressekonferansen for dagen var vi sikre på at de ville være den eneste TV-produsenten som hadde slått de to teknologiene sammen. Det viste seg at vi tok grundig feil.

Akkurat hvor tynn den er var det ingen som visste, men vi tipper på 4-5 millimeter.Foto: Niklas Plikk, Hardware.no
56 tommer, OLED-panel og over åtte millioner piklser. Dette er en rekord.Foto: Niklas Plikk, Hardware.no

I dag presenterte nemlig Panasonic noe like imponerende. En helt ny TV-skjerm med OLED-panel, 4K-oppløsning og som strekker seg over hele 56 tommer. Dette er samme størrelse som Sonys OLED-TV med 4K-oppløsning som ble vist opp i går, og begge to kan altså skryte på seg å ha verdens største 4K OLED.

Ingen informasjon

Stort sett mer informasjon enn det har vi ikke. Vi gikk rundt og spurte alle Panasonic-hjelperne vi kunne finne på området, og ingen hadde noen informasjon.

– Vi fikk akkurat vite om den. Vi fikk først se den når sjefen viste den opp i stad, fortalte en forvirret Panasonic-fyr da vi spurte om ytterligere informasjon.

Panasonic-sjefen innkalte nemlig til en ekstraordinært pressekonferanse på morgenen i dag på deres stand på Las Vegas Convention Centre.

Hvem hadde vel trodd at de skulle gå fra å være selskapet som ikke leverte noe grensesprengende på årets CES, til å faktisk vise frem den tøffeste skjermen på hele messen.

Naturlig nok var det heller ingen informasjon om pris eller tilgjengelighet, men akkurat som med Sonys nye OLED er det nok snakk om tidligst en 2014-lansering.

Vi er på Facebook!
annonse