Til hovedinnhold

Slik blir Windows Mobile 6.5

Nok et rykte er lekket i forkant av neste ukes Mobile World Congress-messe i Barcelona. Det har lenge vært klart at Microsoft skal lansere neste versjon av sitt operativsystem for smarttelefoner, Windows Mobile 6.5. Nå er nye skjermbilder lekket på nett, skriver Intomobile.

Fingertasting

Det er tydelig at Microsoft satser på trykkfølsomme skjermer – de nye ikonene er store og fingervennlige, og den mediespilleren ser ut til å kunne konkurrere med både Iphone og Nokia.

En ny tjeneste ser også ut til å være på trappene. Outlook Live spekuleres i å være en tjeneste rettet mot små bedrifter som trenger en e-postløsning for å konsolidere hjemme- og jobbkontoer. Med tjenester ser det ut til at push-mail, kontakter- og kalendermuligheter er inkludert.


Også MyPhone er en tjeneste som det ser ut til å satses på i Windows Mobile 6.5. Tjenesten ble kjent da Microsoft ved en ”glipp” åpnet tjenestens nettside før tiden, og minner mistenkelig om Apples løsning med backup og synkronisering av mobiltelefonen mot en server som kan nås både fra mobiltelefonen og fra en PC med tilgang til Internett.

Markedsplass

Med Microsofts løsning skal du få tilgang til 200 MB gratis lagringsplass. Antakelig vil du mot betaling kunne utvide kapasiteten ytterligere.

Siste nyhet vi kan lese ut av de lekkede skjermbildene er en egen App Store, Iphones store suksess for salg av programmer til mobilen. Microsofts versjon blir hetende Markedplace, ifølge bildene.

Mer vet vi ikke før selskapets pressekonferanse på Mobile World Congress-messen. Den går av stabelen mandag 16. februar klokken 15.00, og Mobilen.no er tilstede for å gi deg nyhetene.

Mer om
annonse