Til hovedinnhold

Ny Android fra HTC

HTC Tattoo er den andre telefonen som innlemmer HTC Sense, selskapets eget brukergrensesnitt som kjører på toppen av Googles Android OS.

HTC Sense gir en del ekstrafunksjoner som gjør at mobilopplevelsen skal være langt mer spesialtilpasset deg som bruker. Det vil si at du enkelt kan bytte utseende og innhold på HTC Sense-mobiler etter som det passer humøret og livsstil. HTC har delt Sense inn i tre moduler: Make it Mine, Stay Close og Discover the Unexpected.

Make It Mine går på at mobilen skal gi deg en følelse av at den ble laget akkurat for deg. Lag egne skrivebord der du kan legge inn værmeldingen, Twitter-feeder, kalender, musikkspiller, kontakter og annet du bruker ofte. Har du ikke helt det samme brukermønsteret om dagen som om kvelden, i uken som i helgen? Ja, da kan du lage egne profiler som igjen endrer dette innholdet.

Stay Close gjør det enklere å få relevant informasjon. I tillegg til en applikasjon for e-post, tekstmeldinger, Twitter, Facebook og Flickr-bilder blir disse også sortert under riktig person, slik at all informasjon finnes på ett sted.

Discover the Unexpected skal gi nye og mer uventede opplevelser på telefonen, med fokus på nye løsninger som gir en bedre brukeropplevelse. Muligheten til å snu telefonen for å skru på stillemodus er et av eksemplene HTC har puttet inn i denne kategorien.

Men det er ikke bare programvaren du kan designe selv. Å kunne skifte deksler på telefonen er noe vi vanligvis kun ser på billigere ungdomsmodeller – nå har altså HTC valgt å gjøre dette mulig på en skikkelig businessmobil. Du kan velge å designe dine egne deksler, eller kjøpe ferdige skall.

Du får selvsagt også tilgang til Google-tjenester som Android marked, Google Maps og Mail.

Mer om
annonse