Nye minimaskiner med Windows 7

Mobile Wordl Congress er i gang i Barcelona, og her er det ikke kun mobiler som vises frem. Både LG og Asus presenterer sine kommende minimaskiner.

Satser på Windows 7

Asus viste frem sine fremtidige minimaskiner på den store mobilkongressen. De påstår maskinene Eee PC 1093ha og T91 skal bli de beste på mobilt bredbånd. Dette skal de klare ved hjelp av Windows 7 og mulighet for 3.5G-tilkobling.
- Den sømløse koblingen mellom mobiliteten i Eee PC-ene og Windows 7 vil være perfekt for å oppfylle Asus visjon av oppkobling når som helst hvor som helst, både hjemme, på jobb og på veien, skriver Asus i pressemelding.

Foruten mulighet for oppkobling mot mobilt bredbånd vil 1003ha være utstyrt med 10 tommer skjerm og en harddisk på 160GB. T91 vil være noe mer avansert med vridbar og trykkfølsom skjerm. Asus har ingen informasjon om når de nye maskinene vil lanseres.

Populært med mobilt bredbånd

LG vil også satse mulighet for integrert mobilt bredbånd i sin nye maskin LG-X120. Her satser de på 3G-oppkobling med hspa-funksjonalitet. Maskinen vil ellers ha 1GB minne og harddisk på 160GB. Vekten på maskinen blir 1.2 kilo.
Ifølge LG sin pressemelding vil maskinen bli lansert for det europeiske markedet i mars.

Les også
Slik blir fremtidens minibærbare
Les også
Du kan skru av IE8
Les også
Endringer i Windows 7
Les også
Windows 7 nesten ferdig
Les også
Asus øker prisene drastisk
Les også
Minimaskin med mye batteri
Les også
Norges mest populære produkter
Les også
Maskinene du kjøper til dama
Les også
Slik blir fremtidens minimaskiner
Les også
Se Sonys perle av en minimaskin
Mer om
annonse