Til hovedinnhold

Og navnet er… MiniTV

Norges Mobil-TV (NMTV) – bestående av NRK, TV2 og MTG (Viasat) – lanserer snart prøvesendinger av mobil-TV via DMB i Oslo-området. Datoen er ennå ikke helt klar, men selskapet har hele tiden peilet seg inn på en lansering i slutten av april. Nå er i alle fall navnet på tjenesten bestemt: MiniTV.

- Navnet beskriver tjenesten på en utmerket måte, er allsidig, fleksibelt og elegant. Det viser også at tjenesten kan brukes på en rekke ulike mottakere, ikke bare mobiltelefoner. Navneprosessen har involvert personer fra NMTV, NRK, Viasat og TV 2, og vinnernavnet gikk også klart seirende ut av en undersøkelse blant hundrevis av mennesker i Stor-Oslo, sier daglig leder Gunnar Garfors i NMTV til Mobilen.no.

Les også: Nesten 50 prosent vil ha mobil-TV

Vi lurer også på hvilke kanaler som blir tilgjengelig på MiniTV, og selv om kanalsammensetningen er klar, ønsker ikke Garfors å offentliggjøre dette før den offisielle lanseringen. Tidligere har vi spekulert i om det vil komme kanaler som er spesialtilpasset mobil-TV, for eksempel ”P3-TV”, med musikkfokus, eller ”Alltid nyheter” med nyheter ”on-the-go".

(Artikkelen fortsettes.)

Kribler det litt ekstra i magen, nå som det nærmer seg lansering?

- Det er alltid spennende å lansere nye tjenester, og her er vi attpåtil først i Europa. Vi har veldig mange utrolig flinke folk som jobber med dette fra ulike innfallsvinkler, så kriblinga i magen kommer bare fra følelsen av eminent lagarbeid, svarer Garfors.

Lanseringen av MiniTV skal være nært forestående.

Mer om
annonse