Til hovedinnhold

Har du en slik skriver?

Hewlett Packard syns tydeligvis det er på tide at folk bytter ut skriveren sin. Nå vil de gi fem personer en flunkende ny skriver.

Skrev åtte sider i minuttet

Det er 25 år siden Hewlett-Packard lanserte verdens første laserskriver. Skriveren Laserjet Classic, som den gang kostet "usle" 60.000, fylte et skrivebord og skrev ut åtte sider i minuttet, er for lengst gått ut på dato. HP vil derfor spandere ny skriver på de fem første som kan vise at de har en slik skriver stående i en avkrok hjemme.

- Vi vet at det er mennesker der ute som fortsatt sitter med eksemplarer av den første LaserJet skriveren - eksemplarer som faktisk virker like godt i dag som da de kom for 25 år siden. Vi ønsker at alle som sitter med et eksemplar tar kontakt med oss, slik at vi kan tilby dem å bytte inn sin gamle skriver mot en moderne fargelaser som skriver bedre enn en skrivemaskin, sier Jan Petter Løkken i HP i en pressemelding.

De som sitter på en slik skriver fra 1984 bes kontakte Jan Petter Løkken direkte på telefon 97057743 innen 1. mai. De vil da få byttet inn den gamle skriveren i en flunkende ny HP Laserjet CP1215. Denne skriveren får garantert plass på pulten lover HP.

Fortsatt rom for fler

Det har allerede kommet noe respons på utlysningen, og Løkken kan fortelle Teknofil at det allerede har vært to personer som har tatt kontakt.

- Der er likevel fortsatt rom for fler, forsikrer han.

Om du er i besittelse av en Laserjet Classic fra 1984 har du nå altså en gylden anledning til å oppgradere din skriver.

Mer om
annonse