Til hovedinnhold

Nå får du WiMP på Sonos

Musikkstreaming blir tilgjengelig i alle rom.

Den norske musikkstreamingtjenesten WiMP blir nå tilgjengelig for brukere av Sonos. Dermed får du tilgang til hele musikkbiblioteket og det redaksjonelle innholdet til WiMP på dine Sonos-enheter rundt omkring i huset.

WiMP er den første tjenesten som kjørte i beta i Sonos Labs, en tjeneste som gir leverandører og brukere tilgang til Sonos' programmeringsgrensesnitt. Et vesentlig antall brukere skal allerede være i gang med å lytte til WiMP via denne løsningen.

Enkel tilgang

WiMP for Sonos gjør det mulig for deg å høre på musikk uten at datamaskinen er slått på, og det blir også enklere å spille av musikk i flere rom med Sonos Wireless HiFi System. Systemet kan kontrolleres via en gratis fjernkontrollapp tilgjengelig for Android, iPhone og iPad.

Sonos-brukere med WiMP kan utforske det redaksjonelle innholdet i WiMP – deriblant ferdiglagde spillelister for ulike anledninger som fest, trening og jul, samt anbefalte låter og album, nyheter, topplister, albumlister, favoritter og så videre.

Oppdatering ikke nødvendig

WiMP er tilgjengelig for Sonos fra og med i dag, og en oppdatering er ikke nødvendig. Du finner tjenesten under menyvalget "More Music" på Sonos-fjernkontrollen.

Tjenesten er tilgjengelig for WiMPs skandinaviske brukere. Har du Sonos, men er ikke WiMP-kunde, kan du registrere deg på WiMP.no. Der kan du velge 30 dagers fri testperiode, og tjenesten koster ellers 99 kroner i måneden. Canal Digital-kunder har tilgang til WiMP gratis gjennom sine abonnementer.

(Kilde: Pressemelding)

annonse