Til hovedinnhold

Nå kan du leie en livvakt til skytespill

Tar kulene for deg – mot betaling.

Pengestrømmen som omringer videospill er formidabel, og omfatter alt fra handelen av de faktiske spillene til svært spesifikke tjenester tilknyttet dem. Noen spillere velger for eksempel å kjøpe valuta i massive onlinerollespill, for å slippe å bruke tid på å erverve det selv. Andre tar de digitale tjenestene enda lengre.

En annonse på det britiske nettmarkedet Fivesquids (via OXM) beskriver tjenestene til en bruker kalt Toby Smith, som tilbyr seg å være digital livvakt i en rekke nyere skytespill.

Kun for Xbox 360

Det koster i underkant av 50 norske kroner å hyre ham i en halvtime, og da får man tilgang til en rekke tilbud. Han lover å alltid være ved din side og slåss for deg, holde fiender unna, beskytte deg når du bruker skarpskytterrifler og til og med ofre sitt eget digitale liv for å redde ditt.

Han insisterer samtidig på at det er snakk om 30 minutters faktisk spilletid, så man ikke taper verdi på å sitte i kø og vente.

Tilbudet er kun aktuelt for Xbox 360-spillere, og da i spillene Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops, Halo: Reach, Battlefield 3 og Battlefield: Bad Company 2. Toby nevner ingenting om ferdighetsnivået sitt, men det er grunn til å tro at han har betydelig bakgrunn fra skytespill.

annonse