Mobil brukerstøtte fra HP

Smartmobilen kan være redningen når PC-en er nede for telling.

De fleste mennesker på denne kanten av kloden må før eller siden forholde seg til datamaskiner og tekniske dingser. Men selv om PC-en og alle dens stebrødre ble lagd for å gjøre hverdagen lettere, kan også det helt motsatte være tilfelle. Spesielt når tingene ganske enkelt ikke vil fungere som du vil de skal gjøre.

At noen vil få problemer med å bruke produktene deres har de fleste produsenter innsett, og stiller med forskjellige veier å yte hjelp – såkalt brukerstøtte eller support – ved behov. I vår moderne tid gjør de gjerne dette ved at du kan søke etter løsninger i en kunnskapsbase på Internett, eller du kan håpe på å få svar på en e-post.

Men med dette fokuset på nettbasert help – hva gjør du hvis ikke du har en datamaskin tilgjengelig? Eller hva om problemet er at nettverkskortet ditt ikke virker skikkelig?

For å bøte litt på dette hullet forsøker HPs brukerstøtteapparat nå å gi deg et enkelt alternativ: mobiltelefonen. Ikke for at du skal ringe med den, men ved å bruke deres egen support-app. Skulle du ha problem med et HP-produkt, det være seg en skriver, server, bærbar eller stasjonær PC, kan du nå lete fram vanlige problemer og løsninger.

Skulle du ikke finne svar på det du lurer på lover også HP 24-timers support-chat for produkter under garanti eller med en slik avtale.

Strengt tatt bruker du selvsagt fremdeles nettet med denne appen, men grensesnittet gjør at det er langt enklere å finne frem til det du skal ha. Den lar deg også bokmerke dokumenter og gir deg snarvei til dine registrerte produkter.

Skulle ha et HP-produkt er altså dette en app verd å ta en kikk på. HP Support Center får du enkelt tak i ved å søke i Apples App Store eller Googles Android Market.

Kilde: AddictiveTips

annonse