Nyhet

Ta i bruk Spotify uten invitasjon

Spotify ble for noen uker siden oppgradert med en rekke nye funksjoner. I går lanserte den populære musikktjenesten to nye prismodeller. Den ene er gratis, mens den andre gir ubegrenset og reklamefri tilgang til musikk døgnet rundt.

Spotify Open

Denne tilgangen kan alle brukere få uten å trenge noen invitasjon. Spotify Open er begrenset til 20 timer (rundt 25 album eller 300 låter) per måned. Les mer.

Spotify Unlimited

Gir ubegrenset tilgang til musikk døgnet rundt, og uten reklame. Denne tilgangen koster 49 kroner per måned. Les mer.

Spotify Premium

Spotify tilbyr fra før tjenesten Premium for 99 kroner per måned. Hva er det Premium har som Unlimited ikke har? Blant annet muligheten til å bruke Spotify på mobiltelefonen, og mulighet til å spille musikk uten nettilgang. Spotify Premium tilbyr også bedre lydkvalitet og ekslusivt innhold. Se en sammenligning mellom de ulike Spotify-versjonene på spotify.com.

Spotify Free

Spotify Free er en gratisversjon som finnes fra før av, men som krever at man har fått invitasjon. Denne ligner på Spotify Open, bortsett fra at Free-versjon har "Radio mode", og at Free-versjonen ikke har noen begrensninger angående hvor mye musikk du kan høre på per måned.

(Kilde: Spotify)

Les også
Spotify taper stort
Les også
Spotify oppgraderes
Les også
Brød, melk og Spotify
Les også
Wimp
Les også
Wimp lansert, men ikke gratis
Les også
Spotify
annonse