Nyhet

Alt-i-ett solcellelader

Det har kommet en rekke solcelleladere i løpet av de siste årene, og nå kommer nok en fra det britiske selskapet Solar Technology. FreeLoader er en liten boks som ifølge selskapet kan lade hva det skulle være hvor det skulle være.

For rundt 350 kroner får du altså en lader til alle dingsene dine – uten at du trenger verken batterier eller å være koblet til veggen. På FreeLoader kan du ikke sveive opp batteriet selv, men la sola gjøre jobben for deg.

Lad i påskesola

Ettersom vinterferien allerede er her, og sola for alvor gir begynner å ta først nærmere påske, er det bare tiden av veien for å skaffe seg påskens dingseredning.

Med FreeLoader på innelomma kan du til og med dra på telttur og fortsatt få ladet både iPod, digitalkamera og mobiltelefonen underveis.

Freeloader tar energi fra solcellepanelene og overfører dette til den strømtrengende dingsen, og kan på sure regnværsdager kobles til USB-porten på datamaskinen din for å stjele litt strøm derfra.

Det følger med ladere for stort sett alle mobiltelefoner på markedet, iPod, digitalkamera, Nintendo DS, Sony PSP, PDA, en rekke mp3-spillere og en hel haug andre dingser.
Les mer og bestill Freeloader her.

annonse