Til hovedinnhold

Nærmer seg Iphone 2.2

For to uker siden slapp Apple den nyeste programvareoppdateringen til sin Iphone. Denne 2.1-oppgraderingen fikset blant annet sikkerhetshull, forbedret backuprutiner og batterilevetid, i tillegg til å gjøre noe med 3G-problemene som mange hadde.
Nå er det blitt kjent at den første betaversjonen av Iphone 2.2 er sendt ut til noen utvalgte utviklere. Den nye versjonen går under navn Iphone OS 2.2 beta 1 og er sendt ut sammen med en ny versjon av utviklingsverktøyet Iphone SDK, skriver Macrumors.
Lite er kjent om 2.2-oppgraderingen, men det er vel ikke utenkelig at det er snakk om å fikse noen flere problemer. Mange har rapportert om problemer med Mail-applikasjonen etter oppgraderingen til 2.1, så det er vel sannsynlig at dette blir adressert.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Vi kan jo også håpe at det nå snart kommer noen av de funksjonene som mange har etterlyst, som MMS og såkalt kopier/lim inn. En del ønsker seg vel også en mulighet til navigasjon ved hjelp av GPS-en som er innebygd.

Når det endelig versjonen av Iphone 2.2 er ment å dukke opp er ikke kjent, men det tok omtrent halvannen måned fra første betaversjon av Iphone 2.1 dukket opp til endelig versjon ble lansert. Så det er mye som tyder på at 2.2-oppgraderingen ikke kommer i løpet av neste uke i hvert fall.

Mer om
annonse