Tek.no

Nyhet

Independence Day får oppfølger i 2016

Trolig uten Will Smith i hovedrollen.

20th Century Fox
Bjørn Tore Boquist
27 Nov 2014 13:02

Husker du katastrofefilmen Independence Day fra 1996? Til tross for poengsummen på kun 6,9 hos IMDb, så vant filmen en Oscar-pris og var en av de mest populære actionfilmene på 90-tallet. I filmen ble jordkloden invadert av aliens, og Will Smith spilte hovedrollen som den fremste alien-bekjemperen.

Nå har produksjonsselskapet 20th Century Fox gitt grønt lys for innspillingen av oppfølgeren. Samtidig avslører de at Independence Day 2 vil ha premiere den 24. juni 2016 – nesten nøyaktig 20 år etter at den første filmen hadde sin premiere (25. juni 1996).

Ingen Will Smith?

I fjor ble det gjort et intervju med regissør av både den første og den kommende filmen, Roland Emmerich, der han sa at Will Smith ikke ville spille hovedrollen dersom det ble laget en oppfølger av Independence Day.

Foreløpig er det ikke kjent noen flere detaljer om oppfølgeren, annet enn at regissør Emmerich trolig får med seg Dean Devlin som produsent. Han var også med på å lage den første filmen, og de to skal sammen med Harald Kloser sørge for en verdig oppfølger – forutsatt at de lykkes i forhandlingene med produksjonsselskapet.

Emmerich og Devlin sørger for Stargate-retur:
Skal spille inn ny trilogi basert på 90-tallsserien »

(Kilde: Polygon)

annonse

Les også