Nyhet

Etterlengtet Nintendo Switch-oppdatering sluppet

Lar deg endre knappeoppsett.

På Switch Lite kan du også endre hvordan knappene skal oppføre seg.

Nintendo har akkurat sluppet en ny oppdatering til spillkonsollen Switch, som inkluderer to funksjoner spillere nå jubler over: Muligheten til å endre knappeoppsett på kontrollerne, og mulighet til å flytte spill mellom minnekortet og spillkonsollens interne lagring.

Nintendo Switch (2019)
Nintendo Switch (2019)

Mer kontroll over lagringsplassen

Den trolig mest etterlengtede av de to funksjonene er nok muligheten til å flytte over innhold på spillkonsollen til minnekortet. Tidligere har det ikke vært noen enkel måte å flytte over spill fra konsollen når du har fylt opp den interne lagringsplassen, men har et tomt minnekort. Du var rett og slett nødt til å laste ned spillet på nytt, og velge minnekortet som lagringsplass.

Nå kan du enkelt flytte over spill, programmer, data og DLC-innhold rett over til minnekortet.

Nintendo Switch Lite
Nintendo Switch Lite

Velg hva knappene skal gjøre

Den andre nyvinningen er altså at du kan velge hva de forskjellige knappene på kontrolleren din skal gjøre. Synes du for eksempel at det er mer behagelig å trykke på de små skulderknappene bakerst, fremfor de store på toppen, kan du bytte opp på dem i innstillingsmenyen.

Bare gå til «Controllers and Sensors» i konsollens systeminnstillinger, så kan du endre knappeoppsett på Joy-Cons, Pro-kontrolleren og Switch Lite. Merk at du kan sette opp fem forskjellige «profiler», i tilfelle du har visse preferanser for ulike spill. Det gjør det relativt enkelt å bytte mellom de ulike profilene, slik at du alltid har det knappeoppsettet du ønsker.

Les også
Nintendo Switch Lite: Switch Lite er en helt fantastisk håndholdt spillkonsoll
annonse