Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Etterlengtet Nintendo Switch-oppdatering sluppet

Lar deg endre knappeoppsett.

På Switch Lite kan du også endre hvordan knappene skal oppføre seg.
Niklas Plikk, Tek.no

Nintendo har akkurat sluppet en ny oppdatering til spillkonsollen Switch, som inkluderer to funksjoner spillere nå jubler over: Muligheten til å endre knappeoppsett på kontrollerne, og mulighet til å flytte spill mellom minnekortet og spillkonsollens interne lagring.

Mer kontroll over lagringsplassen

Den trolig mest etterlengtede av de to funksjonene er nok muligheten til å flytte over innhold på spillkonsollen til minnekortet. Tidligere har det ikke vært noen enkel måte å flytte over spill fra konsollen når du har fylt opp den interne lagringsplassen, men har et tomt minnekort. Du var rett og slett nødt til å laste ned spillet på nytt, og velge minnekortet som lagringsplass.

Nå kan du enkelt flytte over spill, programmer, data og DLC-innhold rett over til minnekortet.

Velg hva knappene skal gjøre

Den andre nyvinningen er altså at du kan velge hva de forskjellige knappene på kontrolleren din skal gjøre. Synes du for eksempel at det er mer behagelig å trykke på de små skulderknappene bakerst, fremfor de store på toppen, kan du bytte opp på dem i innstillingsmenyen.

Bare gå til «Controllers and Sensors» i konsollens systeminnstillinger, så kan du endre knappeoppsett på Joy-Cons, Pro-kontrolleren og Switch Lite. Merk at du kan sette opp fem forskjellige «profiler», i tilfelle du har visse preferanser for ulike spill. Det gjør det relativt enkelt å bytte mellom de ulike profilene, slik at du alltid har det knappeoppsettet du ønsker.

annonse