Til hovedinnhold

Internett på Iphone blir billigere

Etter Iphone-lanseringen var det mange kunder som reagerte på at det ikke var ubegrenset databruk i abonnementene, noe som førte til en underskriftskampanje. Nå har operatøren, på direkte oppfordring fra kundene, lansert et eget Iphone-abonnement med fri databruk.

– Mens Italk-abonnementene fokuserer på totalforbruk ved å inkludere både ringeminutter og sms i tillegg til datatrafikk, lanserer vi Iconnect for å møte behovet for fri databruk, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom.

Kun data inkludert

Italk connect koster 499 kroner i måneden. Det er kun datatrafikk som er inkludert i abonnementet, mens annen bruk koster. Minuttprisen for samtaler er 45 øre mens oppstartsavgiften er 89 øre. Tekstmeldingene koster 59 øre per stykk.

Prisen for Iphone på dette abonnementet er 3290 kroner for versjonen med 8 GB, eller 4190 kroner med 16 GB. For denne prisen må du binde deg til abonnementet i 12 måneder, og minimum totalpris blir dermed 9278 kroner ovet et år. Til gjengjeld kan du surfe så mye du bare orker.

Nye makspriser på data

I samme slengen får de eksisterende abonnementene nye makspriser på datatrafikk. Prisen per megabyte er 5 kroner, men du vil aldri få en regning som er høyere enn maksprisen uansett hvor mye du surfer.

Italk Small (100 MB inkludert) har fortsatt makspris på 990 kroner måneden, Italk Medium (250 MB inkludert) har nå fått en makspris på 690 kroner og Italk large (1000 MB inkludert) har fått makspris på 190 kroner. Tidligere hadde alle tre abonnementene 990 kroner som makspris.

(Kilder: Netcom)

annonse