Til hovedinnhold

Hardware.no søker IKT-lærling

Drifts- og utviklingsavdelingen i Hardware.no jobber til daglig med alt fra serverdrift til web-utvikling for hele Hardware-nettverket. Vi har ca. 20 servere i produksjon som leverer mer enn 1 million sidevisninger daglig. Hardware.no er en del av Edda Digital og høsten 2006 flyttet vi inn i nyoppussede lokaler i Oslo sentrum.

Hardware.no har hatt lærlinger i bedriften siden 2003, og hver høst ansetter vi en ny lærling. Som lærling vil du være med å videreutvikle alle våre nettsider, blant annet Amobil.no, Diskusjon.no, Gamer.no og Hardware.no.

Alle våre systemer kjører i dag på en LAMP-plattform. LAMP er forkortelse for Linux, Apache, MySQL og PHP. I løpet av læretiden vil du derfor jobbe mye med Linux, og du vil lære masse om hvordan vi lager nettsider med MySQL og PHP. En annen viktig del av utviklingsoppgavene er å skrive XHTML og CSS.

Nye kontorer betyr nytt nettverk. Foto: Amund Espelien
(Tilsvarende bilde fra i fjor).

De viktigste tjenestene, slik som publiseringsløsning for artikler og prisguide utvikler vi selv, mens forum og annonseserver er systemer som vi drifter og oppgraderer. Driftsavdelingen er i dag fem personer som jobber fulltid, hvorav to er lærlinger. I tillegg jobber flere på deltid.

Følgende kvaliteter vil bli vektlagt hos deg som søker:
- Fullført VK1 IKT-driftsfag (absolutt krav)
- Interesse for datateknologi
- Kompetanse på Linux
- Erfaring med ett eller flere av disse emnene: PHP, MySQL, XHTML, CSS
- Pliktoppfyllende og moden

Oppstart for læretiden er høsten 2007 og arbeidssted er våre lokaler i Oslo sentrum.

Send inn din søknad med CV til oss på e-post til amund@hardware.no innen fredag 16. mars.

For ytterligere informasjon, still spørsmål i forumtråden, eller kontakt Amund Espelien, amund@hardware.no, mobil 970 72 033.

Simen (t.v.) og Amund diskuterer forbedringer i Lanseringsguiden. 
Foto: Erik Faarlund
annonse