Tradisjonell Samsung

De fleste forbinder Samsung med stilrene kamskjells- og skyvetelefoner, men dette betyr ikke at det det eneste den koreanske produsenten kan lage. X700E er en telefon som kombinerer Samsungs velkjente, store fargeskjerm med et tradisjonelt design.

X700E har en TFT-skjerm med en fargedybde på 262 144 farger. Størrelsen er på 1,9 tommer.

Telefonens kamera tar bilder med en oppløsning på opp til 1,3 megapiksler, altså samme oppløsning som blant annet D500 og E730.

Kameraet kan også brukes til å ta opp videoklipp.

Hør musikk i stereo
X700E kan også by på både musikkspiller og radio, noe som sammen med integrerte stereohøyttalere burde gjøre telefonen til en brukbar arbeidskamerat når stueveggene skal males.

Et internminne på 35 MB holder til drøssevis av bilder tatt med kameraet, men det blir nok i minste laget hvis man planlegger å bruke telefonen som musikkspiller. Heldigvis kan man utvide lagringskapasiteten ved hjelp av minnekort.

For å overføre filer har telefonen fått blåtann versjon 1.2. Dette åpner også for å bruke trådløse hodesett både til streaming av musikk og som håndfri.

X700E har ikke 3G, men har til gjengjeld fått EDGE, som i teorien skal gjøre det mulig å surfe på internett med opp til 236,8 Kbps. Det skal nevnes at man sjelden oppnår slike hastigheter i praksis.

Telefonen vil dukke opp i butikkhyllene i november, og vil sannsynligvis få en utsalgspris på rundt 3500 kroner.

(Kilde: Samsung.se)

Les også
Telefonen du rister
Les også
Smalt fra Siemens
annonse