Tek.no

Nyhet

IOS 4.3 allerede i desember?

Lill Harriet Johansen
25 Nov 2010 10:07

Den 22. november slapp Apple Ios 4.2, slik vi skrev om her. Nå går det rykter om at neste oppdatering kommer allerede midt i desember. Årsaken til dette sies å være at Ios 4.2 egentlig skulle kommet noen uker før den tilslutt ble sluppet, og at Ios 4.3 vil komme ut til opprinnelig dato.

The Daily - Ipadavisen

News Corp. antydet i forrige uke at det skulle komme en "svært spennende" applikasjon for Ipad, og at dette var et samarbeid mellom dem og Apple. Det skal være en abonnementsavis, med syv utgaver i uken, slik navnet "The Daily" antyder. Dette er nå bekreftet av direktøren i News Corp., Rupert Murdoch.

Spekulasjonene går nå ut på at denne applikasjonen er avhengig av en oppdatering i Ios, for at abonnementsdelen skal fungere slik det er tenkt. Den 9. desember skal det være en nok en pressekonferanse fra Apple der vi kanskje får vite om det kommer en ny oppdatering allerede nå.

Utenom denne støtten for løpende abonnementer, blir det ikke antydet særlig mye forventninger til den nye oppdateringen, bortsett fra generelle feilfikser i blant annet Airplay.

(Kilde: macstories.net)

Les også
Dette kan være Iphone 5-rammen
Les også
LG LU3000 slår godt fra seg
Les også
Ipad offisielt til salgs i Norge
Les også
Telenor og Netcom med Ipad-abonnementer
Les også
Ukens retro: Fortidens Ipad
Les også
Er dette Nokia X7-00?
Les også
IOS 4.2 er her
Les også
Apple skrinlegger SIM-slakt
Les også
Ipad til Norge veldig snart
annonse

Les også