Til hovedinnhold

HTC serverer Froyo før jul

Eric Lin er PR-ansvarlig i HTC (Foto: pocket-lint.com)

Android 2.2, eller Froyo som Googles kodenavn for versjonen er, verserer allerede i flere utgaver blant eiere av Google Nexus One. HTC-s nyeste modeller, Legend, Desire og Wildfire har likevel kun tilgang på Android 2.1.

Ting tar tid

Eric Lin er PR-ansvarlig for HTC på verdensbasis. Overfor nettstedet pocket-lint.com har han tatt bladet fra munnen og sagt noen ord omkring hvorfor ting tar tid i HTC-leiren.

- Det tar tid å flytte alle applikasjonene våre over på Froyo og å samtidig forsikre seg om at de virker slik de skal på alle telefonmodellene, forteller PR-sjefen.

Han fortsetter med å si at dette langt fra er noe ukesprosjekt, ettersom det er mange nye funksjoner i Android 2.2. HTC ønsker å være sikre på at applikasjonene fungerer godt nok med både programvare og maskinvare.

Smidigere enn forrige oppgradering

Overgangen fra Android 2.1 til Android 2.2 vil bli langt mer smidig, forteller Lin. Dette er fordi oppdateringen er vesentlig mindre enn hoppet fra Android 1.5 til Android 2.2.

Stilt til veggs med at neste storoppdatering av Android, versjon 3.0 som også er kjent som Gingerbread, kommer snart svarer Lin at HTC regner med å ha oppdateringene for Froyo klare til juletider. Ettersom Google ikke har sagt noe konkret om slippdato for Android 3.0 ennå, regner ikke HTC med at Google vil være ferdig på denne siden av nyttår.

Les også:

(Kilde: pocket-lint.com)

annonse