Til hovedinnhold

Tilbehørsdryss fra Sony Ericsson

Sony Ericsson lanserte i dag to nye mobiler, og slo på stortromma ved å samtidig lansere en rekke nytt tilbehør.

PV-715 og -720.

Tre nye trådløse håndfrier

Sony Ericsson har lansert tre nye trådløse håndfrier: PV-715, PV-720 og PV-740. Disse kommuniserer med Bluetooth 2.0 med mobilen din, slik at du slipper å ha et ledningskaos rundt deg. De tre nye hodesettet er ifølge produsenten markedsledende på batterilevetid, samtidig som de er små.

Hodesettene har automatisk volumtilpasning, slik at volumet justeres parallelt med bråket i omgivelsene. Alle tre hodesettene har 11 timers taletid, og hele 33 døgns hviletid (800 timer). Dette er definitivt mer enn alle de håndfriene vi tidligere har testet.

Hodesettene har avtagbar ørebøyle, slik at du kan bruke de både med og uten. De passer også både venstre og høyre øre.

PV-720 har fått avtagbare deksler, og en medfølgende sølvfarget halssnor.

PV-740 har medfølgende halskjede i sølvfarge, og håndfrien har en skjerm på utsiden som viser strømnivået på håndfrien og forteller om den er tilkoblet en telefon eller ikke. Med i esken til PV-740 får du også et bordstativ og USB-lader.

PV-720 kommer på markedet i løpet av årets tredje kvartal, mens PV-715 og PV-740 lar vente på seg til fjerde kvartal. Prisen er foreløpig ukjent, men rekkefølgen fra billigst til dyrest er iallefall PV-715, PV-720 og PV-740.

Nye USB-modemer

Produsenten ruller også ut et nytt USB-modem som kommer i to versjoner. MD400 og MD400G, der sistnevnte har GPS innebygget.

Det nye modemet har i tillegg et innebygget spor for minnekort av typen M2. Dersom du har en Sony Ericsson-mobil kan du dermed for eksempel flytte minnekortet rett inn i USB-modemet og laste mobilbildene rett over på PC-en.

Hovedfunksjonen til modemet er selvsagt å gi deg tilgang til internett mens du er i farten. MD400 og MD400G støtter HSDPA i full hastighet (7,2 Mbps), som både Telenor og Netcom skal utvide mobilnettene sine til å støtte. Det er selvsagt også støtte for både vanlig UMTS (3G) og Edge, slik at du er på internett også når du kommer utenfor super-3G-dekningen.

De nye USB-modemene blir tilgjengelig i årets fjerde kvartal, men prisen er foreløpig ukjent.

Ekstra strømforsyning

CPP-100 er en ekstra strømforsyning som kan plugges i bunnen av hvilken som helst Sony Ericsson-mobil. Denne kan du lade opp på forhånd og raske med deg når du er på farten for å slippe å ha med deg laderen og lete etter stikkontakter.

Ladeadapter med ekstra batteri

Sony Ericsson lanserte også to tilbehørsprodukter som er spesielt myntet på brukere av kameraflaggskipet Sony Ericsson C905i som også ble lansert i dag.

Det ene er ladeadapteret CBC-100 som lar deg ha et ekstra batteri på lading hjemme mens du bruker et annet i telefonen din. Denne passer også tre andre batterityper enn det du finner i C905i, men det er usikkert hvilke telefoner dette gjelder. Ladeadapteret følger ikke med i pakken når du kjøper C905i, og må kjøpes som ekstrautstyr.

Det andre tilbehørsproduktet TV-kabelen ITC-60, slik at du kan koble mobilen direkte til TV-en din for å se på mobilbildene dine, video eller annet. Om TV-kabelen følger med når du kjøper C905i er usikkert.

– Om dette vil følge med i pakken er dessverre ikke avklart ennå, sier Erik Sandsmark, markedssjef i Sony Ericsson.

Les også
Håndfrien som spiller musikk på radioen
Les også
Dette fjerner støyen for deg
Les også
Sony Ericsson med sommerslipp
Les også
Håndfri som skriker Star Wars
Les også
Dette har militær støydemping
Les også
Her er håndfrien uten mikrofon
Les også
Snakk med vinduene nede i 110 km/t
annonse