Til hovedinnhold

Sony Ericsson lanserer Aino

Sony Ericsson har lansert den nye trykkskjermtelefonen Aino. Denne telefonen kjører Sony Ericssons vanlige menysystem, og har i tillegg til skjermen et utskyvbart tastatur.

Telefonen har støtte for Wi-fi og kan kobles til en Playstation 3 over hjemmenettverket eller internett slik at du får tilgang til musikk og video på Playstation-en. Du kan også styre avspilling av musikk på Playstation med mobilen.

Overfør media automatisk

Telefonen har også støtte for Media Home, en funksjon som gjør at du kan sende mediafiler fra PC-en til mobilen automatisk over Wi-fi.

Aino kommer også med en ladestasjon som skal gjøre det enkelt å koble telefonen til PC-en. Telefonen benytter Micro-SD-minnekort, og leveres med 8 GB i esken.

Tre tommers trykkskjerm

Skjermen på telefonen måler tre tommer og har en oppløsning på 240 x 432 piksler. Sony Ericsson skrive i pressemeldingen at telefonen har et trykkskjermsgrensesnitt i mediamodus.

Telefonen har et 8,1 megapikslers kamera med autofokus og mulighet for geomerking. Det er fotolys i stedet for Xenon-blits på denne telefonen.

Godt utstyrt

På spesifikasjonslisten finner vi super-3G, Edge og som nevnt Wi-fi, i tillegg til GPS. Her får du altså alt du bør forvente av en godt spesifisert telefon.

Telefonen har ellers bevegelsessenor som lar deg snu skjermbildet automatisk og kontrollere spill ved å bevege på den.

Telefonen skal komme i salg i løpet av fjerde kvartal. Vi kommer tilbake med en sniktitt på Aino.

(Kilde: Pressemelding)

annonse