Tek.no

Nyhet

Tilbake til Oz

David Auby Johansen
28 Aug 2007 10:30

Ifølge nettstedet Empireonline.com er planen er å gjøre det hele litt skumlere. Derfor har Warner Brothers leid inn selveste Todd McFarlane (”Spawn”) som produsent på filmen. Ikke nok med det, Josh Olson, mest kjent for å ha skrevet manuset til Cronenberg-filmen ”A History of Violence”, skal stå for filmens historie. For godt til å være sant? Ja, dessverre. Mens McFarlane beskriver prosjektet som ”en mørk og dristig PG-13” hevder Olson at filmen kommer til å være en mild PG-variant.

Basert på originalhistorien

For et par år tilbake hadde McFarlane stor suksess med leketøyskolleksjonen ”The Twisted Land of Oz”, som besto av bisarre utgaver av de forskjellige karakterene i Oz-universet. Olson har uttalt at han ikke ønsker å følge McFarlanes leketøysvisjon der Dorothy blir portrettert som en kinky ”bondage queen”, men at han kommer til å hente inspirasjon fra de originale Oz-bøkene skrevet av L. Frank Baum.

McFarlane forteller på sin side at målet er å gi filmen en slags ”2007 wow factor” som skal trekke det samme publikumet som gikk for å se Ringenes Herre.

- Dorothy er fremdeles fanget på et merkelig sted, men hun minner nå mer om Ripley fra Alien-filmene enn en hjelpeløs syngende jente, forteller McFarlane.

annonse