Til hovedinnhold

Se Cowons nye multimedia-råtass

Cowon annonserte allerede i januar at de ville komme med en ny multimediaspiller. På IFA-messen nylig fikk den spanske nettsiden GenerationMP3 en eksklusiv titt på nykommeren Cowon A3. Du kan se video av den nye spilleren i bunnen av artikkelen.

Den nye multimediaspilleren har fått en fire tommer stor skjerm med en oppløsning på 800 x 480 bildepunkter. Det bør gi et skarpt og detaljert bilde.

Det mest spesielle med Cowons A3-spiller skal være den brede formatstøtten. Enheten har innebygget FM-radio, og du kan kjøpe en ekstra DMB-mottaker som lar deg se på TV på farten. I Norge finnes det imidlertid ikke DMB-sendinger.

Spilleren skal komme i to versjoner: En med 30 GB lagringsplass og en med 60 GB. Prisene havner ifølge GenerationMP3 på henholdsvis 4500 kroner og 5100 kroner, omgjort fra Euro til norske priser inklusive avgifter. Vil du ha støtte for mobil-TV (DMB) må du gi en tusenlapp ekstra for mottakeren.

Ellers støtter spilleren det meste av formater, ifølge GenerationMP3. Listen følger.

  • Musikk: Mp3, wma, ogg, flac, m4a, mka, tta, ape, wav, mpc, wv og ac3
  • Film: Avi (divx, divx drm, xvic), asf, wmv, mpg, mp4, mpeg-4, m-jpeg, dat, mkv, vob, ogm og mtv
  • Bilder: Jpeg, bmp, png, gif
  • Tekst: Txt

Når Cowon A3 kommer på markedet er foreløpig uvisst. Du kan se flere bilder av den nye multimediaspilleren hos GenerationMP3.


Preview Cowon A3 par generationmp3
Uploaded by gmp3

(Kilder: Engadget, Dapreview.net, GenerationMP3)

annonse