Tek.no

Nyhet

Samsung bekrefter Galaxy S11-dato

Inviterer til lansering neste måned.

Niklas Plikk
6 Jan 2020 10:03

Den sør-koreanske mobilgiganten Samsung har akkurat bekreftet at datoen er satt for deres neste store mobillansering. Via et lite videoklipp avslører de at den 11. februar vil være datoen før deres såkalte unboxing-arrangement, hvor de skal vise frem neste generasjon Galaxy-mobil.

Samsung har alltid pleid å vise frem sitt nyeste Galaxy-flagskip i februar, så det råder liten tvil om at det er nettopp Galaxy S11 vi vil se neste måned. Noen rykter har imidlertid hintet om at navnet kanskje vil bli Galaxy S20 i stedet, så vi får se hva de ender opp med.

Ifølge ryktene, og det som skal angivelig være lekkede bilder av den kommende toppmodellen, vil Galaxy S11 ha en diger skjerm som dekker nesten hele fremsiden av enheten. Frontkameraet vil bare være et lite hull på toppen, sentrert i midten, men en langt større kamerasamling på baksiden. Ikke helt ulikt de største konkurrentene som Apple iPhone 11 Pro og Huawei Mate 30 Pro.

Det er også ventet at skjermen vil få betydelig raskere oppdateringsfrekvens, med hele 120 Hz. I praksis vil det gjøre at bevegelser på skjermen vil se ekstra skarpe og smidige ut, men det vil også kreve mer av mobilprosessoren, og dermed trolig også batteritiden.

Brettbar mobil?

I tillegg til Galaxy S11-rykter har det også versert en haug av rykter rundt Samsungs neste brettbare mobil. I fjor høst slapp de Galaxy Fold som kostet over 20.000 kroner, og oppfølgeren er ventet å vises frem om kort tid.

Hvis ryktebørsen har rett vil selskapets nye brettbare mobil brettes som en tradisjonell klapptelefon, og ikke åpnes som en bok, slik Galaxy Fold gjorde. Det er også ventet at den vil bli betydelig billigere.

Om den vil vises frem den 11. februar, eller om det arrangementet bare er forbeholdt Galaxy S11, får vi bare vente og se.

Les testen vår av Galaxy Fold:

Les også
Samsung Galaxy Fold: Endelig er brettemobilen her
annonse

Les også