Til hovedinnhold

Epics «mystiske» spill er GTA V

Gis bort gratis i én uke.

Rockstar Games

Etter at Epic åpnet sin egen spillbutikk Epic Games Store har det vært som en liten gullgruve for oss som liker spill. Jevnt og trutt har de forsynt oss med minst ett gratis spill i uka, og noen ganger blir vi servert noen skikkelige tunge titler også.

I dag får vi ett av dem, nemlig Grand Theft Auto V. Det femte spillet i denne berømte og beryktede spillserien kom riktignok på markedet for over seks og et halvt år siden – og er sånn sett ikke noen ungfole – men er fremdeles umåtelig populært.

Hos konkurrenten Steam ligger den stadig som en av de mest spilte titlene, og på Metacritic har den en anmelderskår i det øvre 90-tallssjiktet.

Med en kostnad på 265 millioner dollar skal spillet for øvrig ha vært den mest påkostede dataspillproduksjonen på sin tid. Til gjengjeld satte tittelen også en anstendig inntjeningsrekord da den halte inn 800 millioner dollar det første døgnet.

Legg til i biblioteket for å beholde

Epic Games

Som alltid har Epic Games Store dette spillet på sin «gi bort»-liste i kun en uke. Men så lenge du legger til spillet i ditt bibliotek i løpet av denne perioden, vil du kunne spille det når du vil og hvor ofte du vil etter dette også.

Og ja, du må fremdeles vente noen timer – spillet blir nemlig ikke tilgjengelig før klokken seks i ettermiddag. Hvilket spill som skulle komme har nemlig vært et mysterium i en liten uke nå, men så var det visst noen som var litt tidlig ute på Twitter.

annonse