Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Apples hasteoppdatering fikser kamerafeil

Andre oppdatering på én uke.

Siden iPhone 14 i alle sine utgaver kom på markedet, har noen hos Apple trolig jobbet en del overtid for å luke ut noen irriterende barnesykdommer.

Først var det iMessage som kunne gi trøbbel, og de påfølgende dagene var nyhetsbildet preget av brukere som kunne rapportere om kameraer som vibrerte kraftig i visse tredjepartsapper.

Nå har Apple heldigvis kommet med en fiks, og den får du i iOS 16.0.2 – en oppdatering som nå rulles ut.

Foruten å rydde opp i dette med vibrerende kamera for iPhone 14 Pro og Pro Max, fikser denne oppdateringen også visse andre problemer som har kunnet oppstå i iOS 16.

Blant annet skal den ta seg av svarte skjermer under konfigurering og at VoiceOver kan forsvinne etter en omstart.

Apple iPhone 14 Pro 256GB
Apple iPhone 14 Pro 256GB

Tar også av seg kopieringskaos

En annen fiks skal ta seg av at iOS 16 gjerne vil be om tillatelse når noe skal kopieres mellom apper – noe som har resultert i tilfeller der brukere nærmest har blitt bombardert med forespørsler.

Dette skal nå være rettet opp i. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på din iPhone og se etter oppdateringer, så skal i teorien iOS 16.0.2 ligge der og vente på det.

Og med denne oppdateringen har trolig Apple blitt kvitt de mest presserende barnesykdommene i iOS 16, så da kan det sikkert være mer aktuelt å oppdatere også for dere med litt eldre iPhoner.

Alle med en iPhone 8 eller nyere modell skal for øvrig kunne oppdatere rett til iOS 16.0.2.

annonse