Til hovedinnhold

FIFA-fans fant «hemmelig» Liverpool-spøk

ERTES: Darwin Núñez og resten av Liverpool-gjengen må finne seg i litt uskyldig harselas.
Skjermdump/Youtube

FIFA 23-spillere som har matchet Liverpool mot det lille laget Wrexham fikk seg en liten overraskelse.

Når du starter en kamp mellom det walisiske laget fra National League (nivå fem i engelsk fotball) og megaklubben fra Premier League, dukker det nemlig opp et såkalt påskeegg. Polygon er blant mediene som skriver dette.

Mens spillerne gjør sin inntreden til banen, så gir kommentatorene ordet til to kjente Hollywood-stjerner: Ryan Reynolds og Rob McElhenney.

Begge har store karrierer i film- og TV-verdenen, og har også gjort sin inntreden i fotball-verden. Februar 2021 gjennomførte duoen kjøpet av Wrexham FC gjennom sitt selskap RR McReynolds Company LLC. Deres tilværelse som fotballklubb-eiere dokumenteres også i Disney +- serien «Welcome to Wrexham». Nå har de også funnet veien inn i FIFA 23.

– Jeg tror vi har en beskjed fra Wrexhams eiere, lyder beskjeden fra kommentator Derek Rae, før han gir ordet videre.

– Dette er en spesiell kamp mellom en stor klubb, gigantisk klubb, mot en veldig liten klubb, spøker de to skuespillerne.

– En bitte liten improvisasjon av en fotballklubb. Vi snakker selvsagt om Liverpool. Den bitte lille klubben Liverpool. En liten klubb fra en liten by.

Se hele spøken i videoen under!

Ifølge Polygon får du opp lignende humoristiske innslag fra Reynolds og McElhenney dersom du matcher Wrexham mot Stockport County - en ekte rival av «The Dragons».

Hylles

At kjendiser involverer seg i idrettsklubber er ikke noe nytt, men at Hollywood-kjendiser av dette kalibre kjøpte opp et så lite lag som Wrexham FC, skapte overskrifter.

Reynolds og McElhenney har likevel blitt veldig populære i sitt nye «hjem», og i desember mottok klubben den lokale utmerkelsen The Freedom of Wrexham, som en takk for hva den betyr for byen med 60.000 innbyggere.

I en videoutalelse til bystyret, forteller en ektefølt Ryan Reynolds hvor mye en slik utmerkelse betyr.

– Wrexham har en av de vakreste historiene i verden. Jeg skjønner at denne utmerkelsen er for å anerkjenne vårt bidrag, men jeg vil også si at dette går andre veien. Det denne byen har gitt oss er umulig å måle. Hva den har gitt Wales og resten av verden, er umulig å måle. Vi er utrolig takknemlige for denne æren, sa Reynolds, på vegne av klubben.

Rett før nyttår fikk eierne også besøk av kong Charles og Camilla.

FOTBALL-PRAT: Reynolds og McElhenney blir fort avslørt, dersom de ikke klarer å forklare offside-regelen skikkelig. Her med kong Charles og Camilla.
POOL / Reuters
annonse