Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Nye gaming-ørepropper kan forme seg etter øret

Det ser ut til at Logitech har funnet på noe smart.

Ved hjelp av «Lightform»-teknologi skal disse øreproppene tilpasse seg øret ditt.
Logitech

Logitech har akkurat dratt duken av hva de selv kaller «tidenes første gaming-ørepropp». Det fulle produktnavnet er G FITS True Wireless Gaming Earbuds, og som vi da forstår er altså dette en del av selskapets «Logitech G»-linje – som betyr spillutstyr rettet mot nettopp gamere.

Men det er ikke bare spillfokuset som gjør at de nye trådløse øreproppene skiller seg ut i mengden. De har også noe Logitech omtaler som «Lightform»-teknologi. Dette har ikke noen i vår redaksjon hørt om før, men følge pressemeldingen kan man bruke øreproppenes app til å trigge innebygde LED-er i de gel-fylte delene av proppen.

Dette skal gjøre disse områdene hardere og skal sikre at øreproppen formes etter konturene på øret – som igjen bør sørge for en mer komfortabel og sikker passform. Ifølge Logitech betyr dette også at proppene har den beste passive lydisolasjonen på markedet.

Selve tilpasningsprosessen skal visstnok ta 60 sekunder, og dersom dette fungerer vil det bety at «alle» kan få noe tilsvarende formstøpte ørepropper med et enkelt trykk i en app.

Det skal dog nevnes at prosessen kun kan gjennomføres én gang, men samtidig er det også mulig å bytte ut selve «geléen» slik at proppene kan brukes av flere.

To trådløse teknologier

En annen ting som er spesielt med de nye Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds er at du kan velge mellom å bruke dem med to trådløse teknologier. Bluetooth er selvfølgelig støttet, men man kan også velge å bruke Logitechs proprietære Lightspeed-teknologi – som vi kjenner fra flere av selskapets trådløse mus og tastatur.

Med Lightspeed-teknologien mener i hvert fall Logitech at vi får en kjappere tilkobling og bedre lydrespons når vi blant annet spiller på PC, Mac, Playstation eller Nintendo Switch, som jo vil være viktig for seriøse gamere. Samtidig vil Bluetooth være veldig kjekt å ha når øreproppene skal brukes med mobiltelefonen eller lignende.

Vi merker oss også at batteritiden er hakket bedre med Bluetooth. Logitech melder om opp til syv timers brukstid pluss ytterligere åtte timer med ladeboksen når Lightspeed er i bruk. For blåtann er tallene ti pluss tolv timer.

Øreproppene kommer i sort og hvit utførelse og har en veiledede pris på 2599 norske kroner.

Vi kommer forhåpentligvis fort tilbake med en test av disse.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds
Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds
annonse