Nyhet

Hvilke andre mobiler kan bøyes?

Se om konkurrentene er like utsatt som iPhone 6 Plus.

Fram til i går var det nok veldig få som hadde tenkt på hvor bøyelig en telefon egentlig er. Så dukket imidlertid bildene av bøyde iPhone 6 Plus-mobiler opp på sosiale medier, og den avslørende videoen fra Lewis Hilsenteger som viste hvordan han relativt enkelt bøyde en iPhone 6 Plus foran kameraet. «Bendgate»-skandalen var et faktum.

Nå er Hilsenteger tilbake med nok en video, hvor han svarer på spørsmålet alle lurer på - er det flere telefoner som kan bøyes som iPhone 6 Plus?

Ingen bøy, bare knirking

I videoen får vi se Hilsenteger teste ut bøyligheten til iPhone 6, HTC One (M8), 2014-utgaven av Moto X og en Lumia 1020.

Han klarer bøye iPhone 6 bittelitt (det var 6 Plus-utgaven han bøyde opprinnelig), han får limet til å såvidt løsne på One (M8) og Lumia 1020 gir fra seg en bitteliten knirkelyd. Moto X-en forhold seg helt stabil - ingen lyd, bevegelse eller knirking.

Vanskelig å etterprøve

Som Tech Crunch poengterer er testen omtrent så uvitenskapelig man kan få det. Vi aner ikke hvor hardt Hilsenteger presser, om det er like hardt hver gang eller om han blir sliten utover i testen. Det er likevel ingen tvil om at samtlige mobiler han testet denne gangen tålte langt mer enn iPhone 6 Plus, men akkurat hvor mye er vanskelig å si.

(Kilde: YouTube via Tech Crunch)

annonse