Til hovedinnhold

mCash får mer cash

Bare få dager fra lansering av ny, norsk mobilbetalingstjeneste.

Kurt Lekanger, Tek.no

Den norske betalings-appen mCash, som vil la deg betale i butikker, på nett og med mobilen, har fått ytterligere 43 millioner kroner til å finansiere satsingen.

Da mobilen.no møtte mCash-gründer Daniel Döderlein i oktober, kunne han fortelle at Norges-lanseringen er nær forestående, men at selskapet fortsatt så etter finansielle partnere for satsingen internasjonalt.

Nå annonserer mCash at de har fått inn 43 millioner fra to investeringsselskaper, Northzone Ventures og Entrée Capital. Northzone Ventures er et investeringsfellesskap som spesialiserer seg på teknologibedrifter. Northzone har blant annet investert i iZettle, Spotify, Stepstone og lastminute.com.

Entrée Capital satser på nystartede bedrifter, og spesialiserer seg på bedrifter innen betalings- og sikkerhetsbransjen.

Denne appen erstatter bankkortet ditt

Bekrefter lansering om få dager

Samtidig bekrefter mCash at Norges-lanseringa er rett rundt hjørnet:

– Det er bare få dager igjen til lansering nå, sier markedssjef Lars-Thomas Stene i mCash til Mobilen.no.

Ifølge Stene skal mCash lansere sammen med flere sterke merkevarer, med et spennende lanseringskonsept.

Med kapitalinnsprøytningen har mCash også sikret seg finansieringen til å ekspandere til utlandet, og planene er klare. Akkurat nå ønsker selskapet imidlertid å fokusere på Norges-lanseringen, sier Stene til Mobilen.no.

Les mer: Disse kjemper om din mobile lommebok

annonse