Tek.no

Nyhet

Neste måned vil Tinder ha pengene dine

Lanserer «premium»-tjenester.

Tinder/Shutterstock
Niklas Plikk
21 Okt 2014 15:59

Flørte-appen Tinder har blitt uhyrlig populær de siste årene, og brukes av millioner av mennesker verden over. Tinder er også helt gratis å laste ned, og selv om selskapet i teorien er verdt millioner på grunn av den enorme populariteten, tjener de ikke penger på brukerne ennå.

Fra og med neste måned vil dette endres. I et intervju med Forbes forteller Tinder-gründeren Sean Rad at de vil implementere «premium»-innhold i appen, som naturligvis vil koste litt penger.

Fortsatt gratis å laste ned

Akkurat hva slags funksjoner de vil implementere, hvor mye det vil koste og hvordan det vil fungere vil ikke Rad si noe om. Han forsikret imidlertid forsamlingen han satt foran at alle de nåværende funksjonene i appen vil forbli gratis. Han tror likevel det er mye rom i appen for mer innhold, og at brukerne vil være villige til å betale for utvidet funksjonalitet.

- Vi skal implementere ting som brukerne våre har tryglet om i lang tid. Innholdet kommer til å øke verdien i appen så mye at vi tror brukerne er villige til å betale for det, forteller Rad til Forbes.

Tinder har raskt blitt en av de mest populære datingappene for både iOS- og Android-brukere, og skryter av at brukerne blar igjennom 1,2 milliarder profilbilder hver eneste dag.

Ville du vært villig til å betale en liten slant for en ekstrafunksjon i Tinder? Diskuter i kommentarfeltet nedenfor.

Tinder er ikke bare for «vanlige» folk:
Nå vurderer datingappen å ha egne kjennetegn for kjendiser »

(Kilde: Forbes)

annonse

Les også