Tek.no

Nyhet

Nordmenn kan vinne gjev mobilpris

Marius Røstad
28 Nov 2007 10:20

Norske Mobile Nordic står bak den norske tjenesten 1881 Mobilsøk og svenske 118 Adressboken. Sistnevnte er nå én av fem nominerte til Sony Ericsson Content Awards 07, ifølge en pressemelding fra selskapet.
- Det har aldri før vært så mange spennende innholdstjenester for mobiltelefoner som nå. Mobiltelefonen har gått fra å være et rent kommunikasjonsverktøy til å bli like nyttig som en PC. Med så mange gode innholdstjenester på markedet er vi ekstremt storlte av å være én av fem nominerte i Sony Ericsson Content Awards 07, sier administrerende direktør i Mobile Nordic, Inge Andre Sandvik.

Les også:
- 1881 Mobilsøk best i Norden
- Mobilsøk 3G erobrer Europa
- Se hvem som ringer!

Nordisk opplysning
Selskapet sto bak den norske tjenesten 1881 Mobilsøk, men etter at denne ble kjøpt opp av Opplysningen 1881 jobbet Mobile Nordic videre med en internasjonal satsning. Denne har tydeligvis slått til, etter at selskapet har fått mye skryt for svenske 118 Adressboken.
Den 18. desember i år får de vite om de har vunnet prisen i Sony Ericssons store prisutdeling.
Tjenesten har i tilegg til nominasjonen fra Sony Ericssons også blitt nominert til ”Årets Innovasjon” av det svenske magasinet Mobil og avisen Veckans Affärer.
Samtidig kan selskapet opplyse at de jobber med å lansere en nordisk opplysningstjeneste, Norden i Lomma. Dette skal gi alle mobilbrukere i Norden, uavhengig av abonnement, tilgang til praktisk talt alle personer, bedrifter og adresser i Norden via mobilen.

annonse

Les også