Nyhet

Samsung Galaxy S7 blir tilgjengelig i rosagull

For de mer sofistikerte av oss.

Hvis du er en av de mange som har siklet litt etter den eminente mobiltelefonen Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge, men ikke har vært helt fornøyd med å bare kunne velge mellom sort, hvit, sølv og gull, er det nå en ny og tydeligvis trendy farge som er på trappene: «Pink Gold» eller rosagull.

Dette må selvfølgelig ikke forveksles med Apples «Rose Gold» – rosegull – som vi blant annet finner på iPhone 6/6 Plus, iPhone SE og den splitter nye MacBooken.

Den nøyaktige forskjellen på rosegull og rosagull skal vi ikke gå inn på her, for det kan vanskelig avgjøres ved å kun se på bilder. Men begge er altså en avart av metallic rosa, noe som sikkert vil passe som hånd i silkehanske for noen.

«Pink Gold color scheme is intended to soothe and incorporate a touch of gentleness, radiance and sophistication to the smartphones’ design», skriver Samsung i en setning som vanskelig lar seg oversette direkte til norsk uten å miste glansen.

Men Samsung mener vel da at fargen vil passe bra med de rolige og milde, men samtidig utstrålende sofistikerte av oss.

I første omgang vil rosagull kun være tilgjengelig i Sør-Korea, men fargen skal snart være å finne i andre markeder også.

Samsung og Apple er for øvrig ikke alene:
Nå kommer Xperia Z5 Premium i rosa >>>

(Kilde: Samsung)

Les også
Apple har lansert raskere MacBooker – i rosa
Les også
Nå kan du se massevis av VR-innhold på Samsungs mobiler uten VR-briller
Les også
iPhone SE: Den ser ut som en telefon fra 2013, men oppfører seg som en fra 2016
Les også
Samsung Galaxy S7: Hvor god er den flate utgaven av Galaxy S7?
Les også
Samsung Galaxy S7 Edge: Samsungs nyeste flaggskip gir oss hakeslepp
annonse