Til hovedinnhold

Ny Android fra Samsung

Koreanerne ligger ikke på latsiden, og kommer med nok en trykkfølsom modell, denne gangen basert på operativsystemet Android.

Spica er Samsungs andre Android-telefon, og er noe billigere enn storebror Galaxy I7500. Og for de som lurer, Spica-navnet er en fortsettelse på univers-temaet startet med I7500. Spica er nemlig den klareste stjernen i stjernebildet Jomfruen, og er den 15. klareste stjernen på himmelhvelvingen.

Dette er en multimediemobil med en 3,2 tommer stor touch-skjerm, mobilt Internett på 3,6 mb/s og Wlan. Telefonen har både GPS, hurtigfunksjoner til sosiale medier, musikkspiller og et 3,2 megapikselkamera.

Med en prosessor på 800MHz skal det gå raskt å bla i menysystemet, og du kan kjøre flere applikasjoner samtidig. For eksempel kan du bruke musikkspilleren samtidig som man navigerer med den innebygde GPS-en. Telefonen er spesielt tilpasset for det nordiske markedet med nordiske språkinnstillinger og et innebygget tastatur med æ, ø og å, og du kan laste ned nye applikasjoner via Android Market.

Du finner flere spesifikasjoner i faktaboksen til høyre.

Mer om
annonse