Til hovedinnhold

Motorola på banen med Android?

Det hevder i alle fall Engadget Mobile, som har lagt ut et bilde av noe de mener er Motorolas første Android-modell, med navnet G1 v2. Bakgrunnen for spekulasjonen er at T-Mobile skal ha bekreftet at de vil komme med en G1 v2, og at ikonene på et bilde av telefonen angivelig likner mye på ikonene som finnes på andre Motorola-modeller.

Samtidig skriver Engadget at G1 v2 kan være T-Mobiles navn på den kommende Samsung Bigfoot.

Ikke vet vi, men telefonen på bildet har i alle fall qwerty-tastatur, og kan for alt vi vet like gjerne være en HTC eller LG-mobil.

W7 Active Edition

Den andre nyheten er vi mer sikre på. Det er nemlig Moto W7, en rimelig mobil med slidedeksel og innbygget skritt-teller. Sensoren som registrerer våre skritt kan også brukes for å kontrollere enkelte av funksjonene i mobilen. Ikke at det er så mange av dem. Telefonen er åpenbart for massemarkedet og vil bli ifølge Cellular-News bli presentert for kjøpere i Asia og Latin-Amerika.

W7 har et 2 megapiksler kamera, FM-radio og mulighet for videosamtale. Hvor mye den skal koste er ikke oppgitt, men vi kommer i alle fall ikke til å hive oss på første fly til Kina for å få tak i et eksemplar.

Mer om
annonse