Nyhet

Facebook lover 3,5 millioner til app-vinnere

Konkurranse skal finne morgendagens mobilfavoritter.

Har du en god idé til en app, er det ingen grunn til å vente. Facebook arrangerer nå, i samarbeid med Worth Capital, en konkurarnse for de beste europeiske app-idéene.

Konkurransen startet 1. september, og går til 6. oktober. Utvalgte finalister vil måtte presentere prosjektene sine ved Facebooks London-hovedkvarter foran et dommerpanel som blant annet består av flere toppledere i Facebook-systemet.

Vinneren vil få 1,5 millioner til å investere i sin app, mens to finalister vil få én million hver.

Finale i London

Hvis din app skulle bli valgt ut blant de 50 beste idéene, vil du bli invitert til London for å møte dommerpanelet. Der sitter blant annet Facebooks konserndirektører for markedsføring og mobile partnerskap, i tillegg til forretningskonsulenter fra Worths og representanter for folkefinansieringsplattformen Seedrs.

Facebooks initiativ til konkurransen er logisk. Snart 90 prosent av Facebook-brukerne bruker mobilen til å besøke nettstedet, og strategiske oppkjøp av apper som Whatsapp og Instagram har bidratt sterkt til å øke Facebooks popularitet.

Finalistene som presenterer konseptene sine i London, vil bli tilbudt forretningsrådgivning fra Worths og investeringsbistand fra Seedrs, i tillegg til tilbakemeldinger fra mobilekspertene i Facebook.

Har du en god idé til en app? Da kan du lese mer om konkurransen her.

Les mer: Apple forbyr salg av helseinfo

Kilde: Mobile Entertainment

Les også
Snapchat verdsatt til over 60 milliarder kroner
Les også
Facebook kapret konkurrentens toppsjef
Les også
Nå krever Facebook å få «lese» SMS-ene dine
Les også
Vil stoppe Facebooks WhatsApp-kjøp
annonse