TomTom oppgraderer treningsklokkene sine

«Runner 3» og «Spark 3» gjør det langt på vei unødvendig å ta med seg mobilen på løpetur.

I en fersk pressemelding har treningsklokke-produsenten TomTom nå avduket et par nye modeller for de treningsglade. De to klokkene er de nyeste tilskuddene i selskapets Runner- og Spark-serier, og heter simpelthen Runner 3 og Spark 3.

I likhet med tidligere modeller i seriene, som vi øvrig har testet, byr de to nye treningsklokkene på GPS og innebygget pulsmåler som måler pulsen stroppløst gjennom huden.

3 GB med musikk

Ellers har modellene som før den beleilige egenskapen at de kan spille av musikk helt på egen hånd, som altså betyr at du ikke trenger å drasse med deg mobilen på løpetur. Begge klokkene har 3 GB minne til disposisjon for musikk, som spilles av over Bluetooth.

Videre byr GPS-en på funksjoner som ruteplanlegging- og utforskning, som blant annet innebærer at du kan enkelt kan sette opp nye treningsruter, holde styr på hvilke ruter du allerede har løpt og finne nye ruter fra andre treningsglade via MySports-appen.

Spark 3 og Runner 3.

3000 kroner for full pakke

Klokkene har dedikerte moduser for flere forskjellige typer aktiviteter, og i tillegg til puls måler klokkene også kaloriforbruk, skritt og søvn. Ved hjelp av GPS-en kan du også spore distanse og tempo i sanntid.

Runner 3 og Spark 3 kommer med nye og tynne armbånd i forskjellige farger, som ifølge TomTom er like egnet til daglig bruk som til tøffe treningsøkter. De er vanntette ned til 40 meter.

Begge modellene er lagt ut for forhåndsbestillng til en pris på 2998 kroner for utgavene med både musikkavspilling og pulsmåler. Den rimeligste utgaven av klokkene uten disse funksjonene koster 1623 kroner. Klokkene skal bli tilgjengelige i Norge i oktober.

Samsung har nå lansert sin nye smartklokke: Vi har tatt en sniktitt på Samsung Gear S3 »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Asus' første runde smartklokke har både lekkert utseende og solid batteritid
Les også
Slik er splitter nye Samsung Gear S3
annonse