Nyhet

Bekreftet: Netflix skal vise nye Top Gear

Skal gi Amazon kamp om seerne.

I et intervju med britiske The Guardian avslører Netflix at de vil vise de kommende episodene av «nye» Top Gear. Verdens mest populære underholdningsprogram får sin ilddåp i ny utgave allerede neste måned på BBC.

Det ble lenge spekulert i om de tre gamle programlederne fra det populære bilprogrammet skulle starte sitt sin nye konsept hos Netflix – men slik ble det altså ikke. I stedet valgte Clarkson, Hammond og May å gå for Amazons konkurrerende strømmeplattform, Amazon Prime.

Du må antagelig fortsatt vente

Nye Top Gear med Chris Evens i spissen skal altså på luften allerede neste måned. Det har lenge vært blest og spenning rundt hvorvidt Evens og hans nye kolleger vil klare å holde tritt med de foregående programlederne.

Starter du allerede nå å glede deg, må du nok belage deg på å vente en stund til. Innholdssjefen hos Netflix, Ted Sarandos, bekrefter nemlig i et intervju at dagens avtale med BBC vil bli opprettholdt.

Her på berget har vi per i dag tilgang til episodene fra sesong 18, 19, 20 og 21 av «gamle» Top Gear – og ikke den nyeste sesong 22. Det betyr altså etter alle solemerker at du fortsatt må vente en del før de nyeste episodene dukker opp i Netflix-portalen din.

75 millioner kunder

At Netflix fortsetter å vise Top Gear vil være godt nytt for programmet, som på det meste har hatt 350 millioner ukentlige seere. I januar 2016 kunne nemlig Netflix fortelle at de har 75 millioner kunder.

Hvor mange kunder konkurrenten Amazon har er ikke kjent, men det er ikke utenkelig at den nye serien til Clarkson, Hammond og May vil være et effektivt trekkplaster. Nøyaktig hva den serien vil hete, eller når den kommer, er imidlertid ennå ikke kjent.

Usikker på hva Netflix kommer med i år?
Her kan du lese hvilke serier som er på vei »

(Kilde: The Guardian)

Les også
I desember kan du strømme The Grand Tour via Amazon
Les også
BBC går i strupen på Netflix med «Britflix»
Les også
I flere år har de sagt «nei», men nå sier Netflix-sjefen at de kan vurdere offline-avspilling
Les også
– Det blir veldig, veldig, veldig dyrt for Amazon
Les også
Gutta fra Top Gear går til Amazons strømmetjeneste
Les også
Nye kilder: Top Gear-gjengen går til Netflix
annonse