Til hovedinnhold

Loewe lanserer små luksus-TV-er

Dette er TV-en for soverommet, kjøkkenet eller kontoret.

Tyske Loewe slipper nå et par mindre TV-modeller i Connect SL-serien. Selskapet omtaler produktene selv som "ekstraroms-TV-er", og de vil derfor passe best til kjøkkenet, kontoret, soverommet eller andre smårom.

De nye TV-ene kommer i størrelsene 22 og 26 tommer, og leveres med slank design og en rekke mediefunksjoner. Begge modellene har Full HD-oppløsning og LED-baklys, og har du for eksempel en Loewe-TV på stua, kan du i tillegg dra nytte av samhandling mellom de ulike TV-ene.

Kobler sammen hjemmet

Blant mediefunksjonene på Connect-modellene inner vi adgang til Loewes egen Media-plattform – med Internett-tjenester, MediaText, MediaHome og MediaUpdate. MediaText (HbbTV) gir støtte til fremtidens Internett-baserte tekst-TV-funksjon, mens MediaHome gir deg adgang til bilder, video og musikk på hjemmenettverket.

TV-ene har tilgang til nettet via LAN eller en Powerline-tilkobling, og du kan oppgradere til trådløst nettverk via en USB-dongle. Flatskjermene byr også på to USB-porter og to HDMI-kontakter.

Ellers er Connect-modellene utstyrt med en multituner for mottakelse av antenne, kabel-TV og parabol. TV-ene kan videre kobles opp mot andre Loewe-produkter – for eksempel musikk fra lydanlegg eller streaming av TV-programmet fra én Loewe-TV til en annen i hjemmet.

Pris og tilgjengelighet

Loewe Connect 22 og 26 får veiledende priser på henholdsvis 6999 og 7999 kroner. Loewe-produkter selges blant annet hos Oslo Hi-Fi Center, eller du kan finne din nærmeste Loewe-forhandler hos Loewe.no.

(Kilde: FlatpanelsDK)

annonse