Til hovedinnhold

Hent selv hos nettbutikken

Nettbutikken åpner et nytt ”pick-up point” på Vinderen. Kundene bestiller i nettbutikken, og henter varene selv, noe selskapet sier skal gi raskere og billigere levering.

Satser på studenter
- Vi har i flere år hatt pick-up point i Sandefjord med stor suksess. Mange kunder har reist fra Oslo for å hente varene sine, og vi har i lengre tid sett behovet av å tilrettelegge med tilsvarende tilbud i hovedstaden. De ivrigste netthandlerne finner vi i byene, og Oslo er et særdeles viktig marked for oss, sier Anton Hagberg, administrerende direktør i Komplett.no, i en pressemelding.
Netthandleren har valgt å legge henteavdelingen på Vinderen på grunn av nærheten til studentmiljøene på Blindern og i Nydalen. Her kan du også levere inn produkter i retur, og få hjelp til spørsmål de måtte ha.

Rask levering

Nå kan du legge inn ordre fram til kl 17.00, og hente varene dagen etter kl 10.00. Bestillinger før kl 09.00 kan hentes samme dag etter kl 15.00. henteavdelingen er åpen til 18.00 på hverdagen og 15.00 lørdager.

- Vi varsler kundene på SMS eller e-post, når varene er klare for avhenting. Etablering av flere pick-up point i større, norske byer, vurderes fortløpende, sier Hagberg.

Mer om
annonse