Til hovedinnhold

Polar Loop Crystal er rene smykket

Polars nye aktivitetsarmbånd har skikkelig høy bling-faktor.

Polar
Vegar Jansen

Aktivitetsarmbånd har på kort tid gått fra noe du typisk fant på treningssky nerder og fitnessfantaster til noe «alle» har eller har planer om å anskaffe seg. For det er ikke sånn at du nødvendigvis må løpe halvmaraton for å ha glede av å kjenne dine aktivitets- og søvnvaner, mens apper og enklere grensesnitt har gjort disse armbåndene så enkle å bruke at selv Far klarer det.

Men selv om det med tiden også har kommet mer fasjonable og fargerike modeller – for ikke å glemme forkledt teknologi – er det en del å gå på før alle moteløvene kaster seg på trenden. Eller som en av damene på bruket formulerte det: – Det ser jo ut som hele redaksjonen er på rømmen med en elektronisk fotlenke.

Foto: Polar

At mange av dagens aktivitetsarmbånd kan gjøres noe mer attraktive er vel derfor udiskutabelt, og et selskap som tydeligvis har hatt besøk av motepolitiet er Polar.

I første omgang er det armbåndet Polar Loop 2 som har fått en slankeoperasjon og makeover. Resultatet har fått navnet Polar Loop Crystal.

Og det kan jo være greit med tanke på at vår anmelder kalte Polar Loop 2 for «solid, men traust».

Swarovski-samarbeid

For å pynte opp sakene har Polar inngått et samarbeid med smykke- og blingprodusenten Swarovski, og resultatet er bokstavelig talt glitrende. 30 Swarovski-krystaller er satt inn i kantrammene av rustfritt stål, noe som bør få det ellers hvite armbåndet til å funkle.

Foto: Polar

Funksjonsmessig er det altså ellers det samme armbåndet som Polar Loop 2, som betyr at den holder et øye med aktivitetsnivå, søvnmønster, trening og kan pares med mobiltelefonen for å varsle deg. Den kan også kombineres med pulssensor.

Ifølge spesifikasjonene på Polars hjemmeside skal den veie 38 gram.

Skulle du føle for litt mer bling i treningshverdagen kan Polar Loop Crystal bestilles allerede i dag dersom du tar det via Polars egen butikk. Prisen er satt til 1599 norske kroner, noe som er 400 kroner opp fra den vanlige Polar Loop 2.

Foto: Polar

Du kan også se etter en bedre pris eller sette opp prisvarsel på Prisguide.no (kommersiell partner).

Smartarmbånd eller smartklokke?
Sjekk vår guide til alternativer >>>

(Kilde: TechRadar)

annonse