Han Solo er tilbake i den nye Star Wars-traileren

Gjensyn med gamle helter.

Disney har nå gitt ut en nesten to minutter lang trailer fra den nye Star Wars-filmen, The Force Awakens.

Snadder for de Star Wars-frelste

Teaseren starter med en Luke Skywalker-monolog hentet fra en tidligere film, der han snakker om at kraften går i arv. Samtidig ser vi blant annet de brente restene av tidligere erkeskurk Darth Vaders hjelm.

Teaser-filmen har selvfølgelig blitt analysert opp, ned og i mente av utålmodige Star Wars-tilhengere som sliter kraftig med å vente til filmens premiere den 18. desember, så en slik analyse skal vi ikke forsøke oss på her.

Men noen høydepunkter inkluderer de nye X-Wing og Tie Fighter-romskipene, korte glimt av både R2-D2 og den nye droiden BB-8, og selvsagt avslutningen der både Han Solo og Chewy dukker opp.

Se traileren her:

Nye bekjentskaper og nostalgiske gjensyn.

30 år senere...

Handlingen i den nye Star Wars-filmen er satt 30 år etter Star Wars: Episode VI: Jedi-ridderen vender tilbake. Det passer godt, for det er litt over 30 år siden filmen kom ut, i 1983.

Imperiet har antakeligvis hatt en tøff periode i årene som har gått, men har utvilsomt brukt dem godt, og er nå tilbake som en stor trussel. Deres nye leder ser ut til å være en fyr ved navn Kylo Ren, som i alle fall ser svært utrivelig ut i det korte glimtet vi får av ham i traileren.

The Force Awakens regisseres av J.J. Abrams, som blant annet har regissert Star Trek og Star Trek: Into Darkness. Ifølge hans tidligere uttalelser skal den nye filmen føles som en forlengelse av de tre klassiske Star Wars-filmene.

Har Star Wars en spesiell plass i hjertet ditt?
Du er ikke alene. Sjekk Star Wars-hyllesten til den japanske hæren

(Kilde: i09)

annonse