Tek.no

Nyhet

Lei av at «Microsoft» ringer fra India?

Med denne appen kan du blokkere hele land fra å ringe deg.

Shutterstock/Microsoft
5 Juni 2015 06:00
annonse

Truecaller er en Android-app som hjelper deg å se hvem som ringer, også når du ikke har vedkommende i kontaktlisten din.

Appen har også omfattende blokkeringsfunksjoner som skal hindre deg i å bli plaget av telefonselgere, lurendreiere og andre kjipinger. Blant annet bruker den en omfattende database for å identifisere uønskede oppringere.

Nå har de svenske utviklerne bak appen lagt inn en potensielt veldig hendig funksjon. Du kan nemlig få den til å blokkere alle oppringinger fra enkeltland.

Avanserte blokkeringsmuligheter. Foto: Truecaller

Farvel til svindlerne

Så hvis du for eksempel plages av stadig mas fra «Microsoft» i India, og ikke har noen grunn til å tro at du kommer til å få en legitim telefon fra landet med det første, er det bare å blokkere.

annonse

Du kan velge om du vil at mobilen din skal automatisk legge på, eller om du vil la den ringe uten å gi lyd eller liv fra seg helt til plageåndene legger på av seg selv.

Selvsagt lagrer Truecaller alle nummerne appen har blokkert, slik at du kan sjekke dem opp hvis du mistenker at noen med legitim grunn til å ringe deg har blitt blokkert.

Appen er tilgjengelig på Play Stiore.

Vi har selv blitt forsøkt svindlet av «Microsoft» i India
Her kan du lese – og se – hvordan det gikk »

(Kilde: Truecaller-bloggen via Androidguys)

annonse

Les også