«Verdens pinligste pappa» fulgte datteren til skolen med drone

- Hun skal vite at jeg følger med!

Det er greit å følge med på de søte små, men få foreldre vil vel gå like langt som Chris Early fra Knoxville, Tennessee. Eller?

Det han gjorde var i alle fall å følge datteren til skolen ved hjelp av drone. Åtteåringen hadde spurt om hun fikk lov til å gå alene, og det gikk faren med på – så lenge han fikk følge med fra luften.

– Uh, wow!

Jenta klarte å komme trygt frem, og dronen fikk selvsagt mye oppmerksomhet av de andre elevene da hun kom frem til skolen. Det var faktisk først da de begynte å peke opp i luften at hun skjønte hva som hadde skjedd.

– Uh, wow!, tenkte jeg. Han hadde ikke fortalt meg om det, så jeg var veldig overrasket, sier hun til den lokale TV-stasjonen WVLT Local 8.

Etter at den de fortalte om saken fikk den enda mer oppmerksomhet, og til og med en sak i Time Magazine med overskriften «World's Most Embarrasing Dad».

Early selv gjør ikke noe av oppmerksomheten, men sier at det neppe blir en vane å følge jentungen til skolen med drone:

– Det var bare noe litt moro å gjøre, for at hun skulle vite at jeg følger med på henne og så videre. Men det er ikke noe jeg kommer til å gjøre hver dag, sier han til WVLT.

Det kan i alle fall bli ganske fullt i lufta på morgenen om vanlige foreldre lar seg inspirere av Earlys dronebruk.

Men det er kanskje bedre enn GPS-sporing
Nytt armbånd lar deg spore barna

(Kilde: WVLT Local 8 via Ars Technica)

annonse