Logitech K750 lades av rombelysning

En av ulempene med trådløse tastatur er at de før eller siden går tom for strøm – og gjerne når du trenger det minst. Batterilevetiden på tastaturene våre har blitt bedre etterhvert, men nå lanserer Logitech en perfekt løsning: Tastaturet du aldri trenger å lade i det hele tatt.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 har nemlig innebygget solcellepanel som kan hente strøm ut av vanlig rombelysning. Det betyr at du bare trenger å ha lyset på for å bruke tastaturet.

Knappene bruker dessuten så lite strøm at du kan bruke tastaturet i tre måneder i et bekmørkt rom, hevder Logitech. Skal du jobbe i mørket kan det imidlertid være lurt å sjekke ut et av selskapets tastaurer med innebygget belysning, som for eksempel Wireless Illuminated K800.

Tastaturet er ikke mer enn 7,5 millimeter tykt og har flate og avrundete knapper. Kommunikasjon med datamaskinen din skjer gjennom Logitechs vanlige Unifying-teknologi, som krever at du har en USB-adapter plugget i en av portene på datamaskinen din. Overføringen sikres med en 128-bits AES-kryptering som forhindrer avlytting.

Ifølge Logitech skal K750 komme i norske butikker i januar, og vil ha en anbefalt utsalgspris på 799 kroner. Da burde du veldig snart finne K750 i prissøket vårt.

Les også
Logitech Wireless Number Pad N305
annonse