Til hovedinnhold

Endelig kan du gjøre andre ting på Android-telefonen mens du bruker Skype

Den nye Skype-appen med nyttig, ny funksjon.

Microsoft

Microsoft snekrer stadig på sin populære kommunikasjonsplattform Skype for å gjøre den mer tilgjengelig og brukervennlig, og det hittil siste fremstøtet i så måte var kunngjøringen av «Skype For Web», som lar deg bruke tjenesten direkte i nettleseren.

Nå har Microsoft også foretatt en oppdatering av Skype-applikasjonen til Android-telefoner som mange brukere av tjenesten antakelig vil sette pris på.

Foto: Microsoft

Får bilde-i-bilde-funksjon

Selskapet har nemlig nå implementert en «bilde-i-bilde»-funksjon som gjør at du kan holde på med andre ting mens bildet av den du snakker med fremdeles henger i hjørnet av skjermen.

Dersom du bruker Skype på et Android-basert nettbrett er du sikkert klar over at denne funksjonen ble innført på nettbrettene allerede for ett år siden, men nå har altså telefon-plattformen også omsider blitt tilgodesett.

Raskere lasting

Dermed kan du altså fortsette videosamtalene på telefonen mens du sjekker e-poster, surfer på nettet, spiller spill eller holder på med andre applikasjoner.

Av andre oppdateringer i den nye versjonen av applikasjonen nevnes også at samtalene nå lastes raskere enn tidligere, og det skal i tillegg nå være mulig å motta bilder også fra iPhone-versjonen av Skype. Oppdateringen finner du altså på Google Play.

Microsoft driver med mye rart: Den tidligere toppsjefen mener at kunstig intelligens er fremtiden »

(Via Engadget)

Mer om
annonse