Tek.no

Nyhet

Ny versjon av Nokia PC Suite

21 Nov 2007 09:52

I september i år la Nokia ut betaversjonen av Nseries PC Suite 2.0, men kort tid etter ble den trukket tilbake. Den hadde flere feil og var ”teknologisk umoden”, ifølge Nokia selv. Nå er den imidlertid langt mer stabil og er derfor lagt ut for nedlasting.

Les også:
- Når PC Suite ikke vil
- Bedre SMS med Nokia
- Bli prøvekanin for Nokia

Bedre stabilitet
En av de viktigste forbedringene i 2.0-versjonen er at den skal ha en langt bedre stabilitet enn Nseries-brukere har vært vant til tidligere. Samtidig skal det selve installasjonen av programmet gå mye raskere og synkronisering skal være enklere.
Av nye funksjoner er det Nokia Photos som er den største forbedringen. Dette gir en enkel måte å kopiere (synkronisere) bilder og videoer fra mobilen og over på PC-en. Den skal også dra inn en del av teknologien fra blogeksperimentet til Nokia, Lifeblog, slik at det vises som en digital versjon av mobilbrukerens liv.
Programmet fungerer med alle Nseries-telefonen til Nokia, men skal også kunne fungere sammen med andre Series 60-mobiler, men dette er ikke testet fullt ut. Les mer om programmet på Nokia Beta Labs eller last det ned fra våre nedlastingssider.

annonse